Sobre el blog

Benvinguts a Cercle d’Estudis Sobiranistes! En aquest blog descobrireu una gran quantitat d’informació i curiositats sobre la cultura de Catalunya. La millor manera de definir aquest blog és que està fet per i per a la cultura catalana.

Catalunya té una llarga tradició cultural, són cèlebres pintors com Salvador Dalí, Joan Miró i Antoni Tàpies. Tampoc ens podem oblidar de compositors com Pau Casals, Isaac Albéniz i Enric Granados o cantautors com Lluís Llach. Per anomenar només un petit exemple de grans artistes reconeguts a nivell mundial.

Sens dubte la cultura popular també és molt important a casa nostra. Una de les manifestacions més conegudes de la cultura popular catalana són els castellers, la sardana o els correfocs amb diables i petards.

En definitiva, en aquest blog podreu trobar diferents vessants de la cultura catalana al llarg de tota la història. Us convido a que navegueu entre els diferents articles i obriu debats en els comentaris per poder compatir les vostres opinions amb tots els lectors.

Espero que gaudiu llegint aquest blog, tant com jo escrivint-lo. La millor recomanació sobre el blog és que deixeu fora els prejudicis.